Atamızın bizlere armağan ettiği Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı'nı birbirinden keyifli etkinliklerle kutladık.

Cumhuriyetimizin bekçileri olan Anabilim Anaokulu öğrencilerimiz, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladılar.

Okullarımızda 1 hafta süresince düzenlenen şenliklerde, öğrencilerimiz her gün farklı bir etkinliğe katılarak eğlendiler. Boya şenliği, kukla gösterisi, yazar etkinliği, oyun şenliği gibi keyifli ve aynı zamanda öğretici çalışmalar yapılırken haftanın son gününe de 23 Nisan töreninde yaşadıkları coşku ile veda ettiler.

Bizler de Anabilim Ailesi olarak sevgi ve özgürlük ortamı içinde, Atatürk’ün güvenine layık olmaya çalışan ve ülkemizi daha çağdaş bir düzeye çıkaracağına inandığımız çocuklarımızın bu anlamlı bayramını yürekten kutluyoruz.