Anneler Günü

Anneler ve çocukları hep birbirine benzer. Her çocuk içinde, yüreğinde annesinin izlerini taşır.

Onun özüyle mayalanmıştır ruhu, onun kokusu geçmiştir tenine, onun bakışları parlar gözlerinde, onun elleri can bulur kendi ellerinde. Anneler ve çocukları, başka hiç kimsenin yaşamayacağı ve yakalayamayacağı kadar güçlü, görünmez bağlarla bağlıdırlar birbirlerine. Anneler ve çocukları; birdir, tek yürektir, tek nefestir.

Tüm bu duygular ile Anabilim Anaokulu 4-5 yaş grubu öğrencilerimiz bizlere ve ailelerine 13 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirmiş olduğumuz Anneler Günü etkinliğimizde yaptıkları sürprizler ile duygusal anlar yaşattılar. Öğrencilerimiz, anneleri için kendi elleri ile çizdikleri, boyadıkları çiçek resimli tuvallerini hediye ettiler. Yıl boyunca hazırlandıkları modern dans, müzik ve orff etkinliklerinden oluşan mini gösteri performansları ile ailelerini adeta büyülediler. Etkinliğin en özel bölümlerinden bir tanesi de annelerimizin bilgisi olmadan onların çocukluk resimlerinden hazırlanan barkovizyon sunumu oldu. Gösterinin finalini tüm öğrencilerimiz ellerinde tuvalleri ile annelerine söyledikleri, “benim annem güzel annem” şarkısı ile yaptılar. Anabilim ailesi olarak bir kez daha “Annelerimizin Günü Kutlu Olsun!” diyoruz.