23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamamız

Ulusların hayatlarında önemli dönüm noktaları vardır. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde, son derece önemli dönüm noktalarından biri de bir ulusun yeniden toparlanma, ayağa kalkma, yurduna ve geleceğine sahip çıkma kararını aldığı 23 Nisan 1920’dir.

Bizler de bu önemli günün bilinciyle, Ulu Önder Atatürk’ün ilke ve inkılâplarını gönülden gönüle, nesilden nesile taşıyarak ulusal egemenliğin gücünü sevgili öğrencilerimizle kutladık. Tüm hafta boyunca yaptığımız etkinliklerle, okulumuzu süsledik. Arzu eden öğrencilerimiz okula farklı ülke (Türkiye, İspanya, Çin, Japonya vb.) çocuklarını temsil eden kıyafet giyerek veya aksesuarlar takarak geldiler. Öğrencilerimiz yapılan şenlikte eğlenceli oyunlar oynayarak bayramlarını kutladılar ayrıca öğrencilerimiz okullarımızın bahçelerinde kurulan oyun istasyonlarındaki oyunları oynayarak onlara hediye edilen bayramın tadını çıkarıp keyifli bir gün yaşadılar.