Veli Görüşleri

Merhaba

Alya’nın anaokuluna başladıktan sonraki davranış biçiminde güzel gelişmeler yaşadık. Kendi kişisel sorumluluklarını yerine getirme konusunda oldukça yol aldık. Bu satırlara sığmayacak gelişmeler yaşandı. Bu emeğiniz ve çocuklar üzerindeki başarınız için sizlere çok çok teşekkür ediyoruz.

SEVİL KÖSEER

-------------------------------

Sevgili Öğretmenlerimiz

Mira okula gittiği için çok mutlu, bizler de…

Mira okulda yeni şarkılar, oyunlar öğrendiği için arkadaşlarıyla vakit geçirdiği için çok mutluyuz.

Öğrendiği şarkıları bize söylüyor ve çok keyif alıyoruz. Sizlere çok teşekkür ederiz.

CEREN YAPAN

Sevgili Hocam

Bu yıl ali Ege’nin davranışlarında ki olumlu gelişmelerin bizi nasıl mutlu ettiğini anlatamam. Öncelikle her gün yeni bir kelime öğrenmiş olduğunu fark ediyorum. Bunun dışında Ali Ege’nin doğduğundan beri yemek problemi olan bir çocuktu ama iki aydır gözle görülür bir değişim var. Ali Ege artık farklı tatlar yemeye kapalı değil. En azından her şeyin tadına baktırabiliyorum. Artık benim tek yatmam gerek ben büyüdüm deyip odasında yalnız yatmaya başladı. Bu olumlu gelişmeler de katkınızın oldukça fazla olduğunu biliyorum. Her şey için Teşekkürler.

TUĞBA MOL

-------------------------------

Mustafa ege bu sene yine aynı öğretmenimiz ve arkadaşlarımızla birlikte olduğu için okula hiç zorluk çıkarmadan gitmek istiyor. Evde arkadaşlarıyla hoş vakit geçirdiği anları anlatıyor. Sorumluluk günlerinde okula gitmeden ‘’anne bugün ne günüydü ?’’ diye soruyor ve katılım yapmak istiyor. Öğrendiği İngilizce bilgileri evde de anlatıyor. Öğlen uyuma alışkanlığı kalktığı için başlarda zorlandık. Fakat şimdi her şey yolunda gidiyor. Sevgili öğretmenimiz müdürümüz branş öğretmenlerimize tek tek teşekkür ediyor sevgilerimi iletiyorum.

TUBA KOC

Merhaba

Öncelikle ozanı anaokulunuza kayıt ettirdiğim için çok memnunum. İlginize teşekkür ederim. Ozan okulda yaptıklarını pek anlatmamakla birlikte, küçük küçük oynadığımız oyunlarda pek çok bilgi vermiş oluyor. Şarkılar, oyunlar öğrendiğini bilmek bizi mutlu ediyor. Okul çocuğu ‘olduğundan bahsediyor. Okuldan gelince önce nenesine gidip ve ona ilk önce öğrendiği şarkı vs. bahsediyor. Okul, konuşmasında da olumlu yönde etki etti. Her gecen gün daha farklı ve gelişme gösteren oğlumuzu görmek bize mutluluk veriyor.

Burcu Kocabıyık /Ozan

------------------------------

Yeni öğretim yılında bizi en çok şaşırtan ve mutlu eden şeyler sanırım okula giderken ki coşkusu ve özellikle ‘pantolon‘ giymesi. Bunun yanında sağlıklı gelişimine işaret eden birçok faktör var bu sene. Bu sene çınar hem okul hem arkadaşlarını çok anlatıyor ve bu bizi çok mutlu ediyor ellerini yıkaması konusundaki pazarlıkları azalmasında yine başka bir mutluluk sebebimiz. Dikkatimizi çeken başka hususta çınarın daha sorumlu ve daha katılımcı bir portre çizmesi.

Aysun Emrah Yavuz

Sevgili Anabilim Ailesi,

Eğitime verdiğiniz özveri ve değer için öncelikle öğretmenlerimize daha sonra tüm çalışanlarınıza teşekkürlerimizi sunarız.

AYLİN-ENGİN DELİKLİTAŞ

Sevgili Esenşehir Anabilim Anaokulu,

Sizlerle kısa bir süre önce tanışmış olsak da Bade’deki gelişmeler bir hayli fazla. Artık yemeğini çok daha kısa zamanda bitiren, çok erken yatan, kendi yatağında uyuyan, arkadaşları ile vakit geçirmekten hoşlanan bir çocuğumuz var. Bunun yanı sıra, arkadaşlarıyla oyun oynamayı, İngilizce şarkılar öğrenmeyi sevdiğini söylüyor.

Kızımdaki tüm gelişmeler için Çağla ve Sinem hocam olmak üzere tüm Esenşehir Anabilim Anaokulu ailesine yürekten teşekkür ediyoruz.

Sevgilerimizle,

ÖTEGEN AİLESİ

------------------------------

Bu yıl tam anlamıyla “okullu “olduk. Arkadaşlarını, öğretmenlerini, güvenlik abimizi her gün konuşuyoruz. Akademik olarak da geçen göre ciddi bir ilerleme yaşıyoruz. Biz ailece bu gelişimi şaşkınlık ve mutlulukla izliyoruz. Geçen iki yıl hayatımıza ve gelişimimize çok şey kattı. Önümüzdeki yılları hevesle ve heyecanla bekliyoruz artık.

BİLGEHAN-BİLAL YILMAZ

------------------------------

Senenin başında ilk mektubu yazdığımda, acaba çok mu erken davrandım bu kadar olumlu düşünmek için demiştim. Senenin sonuna yaklaşırken beni bir gün bile pişman etmediğiniz ve tüm söylediğim sözlerimin doğru olduğunu kanıtladığınız için teşekkür ederim. Oğlum Ali Ege, okula başladığından beri birçok özellik gösterdi. Ders bakımından, sosyal anlamda birçok farklılık hissettirdi. Bunların hepsinde inanılmaz faydanız olduğu için tekrar teşekkür ederim.

TUĞBA MOL

------------------------------

Bizim minik Öykü’müzün anne-babası dışında güveneceği ve kendisini değerli hissetmesini sağlayan bir ortam sunan Esenşehir Anaokulu çalışanlarına ve Çağla öğretmenimize minnettarız. Bu zorlu ve yepyeni maceramızda bizlerle birlikte oldular. Emeğinize sağlık.

PINAR-OSMAN UMUT TOPAL

Merhabalar;

Uzun bir serüvene tedirginlikle başlayıp geriye dönüp baktığımda bu kadar olumlu bir yol alabildiğimize inanamıyorum. Öyle mutluyum ki ve bunun sebebi ise sizlersiniz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür eder sevgi ve saygılarımı sunarım.

Emeğinize, yüreğinize sağlık. Hakkınız ödenmez.

BİRSEN KANTARCI