Esenşehir Anaokulu Açıldı!

Anabilim Eğitim Kurumları, anaokulundan liseye çok yönlü eğitim modeli ve yenilikçi öğrenme mekanları ilkesi üzerine temellendirdiği vizyonunu, 2017-2018 eğitim-öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak olan Esenşehir Anaokulu ile güçlendiriyor.

Esenşehir Anaokulu, çocukların ihtiyaçlarını gözeten farklılaştırılırmış ve zenginleştirilmiş eğitim anlayışı ile çocuğunuzun kapasitesi, gelişim hızı ve öğrenme özelliklerine uygun, kendine özgü eğitim programları sunuyor.

Çağdaş öğretim yöntemlerini merkezine alan Esenşehir Anaokulu, oyun ve dramayı en temel öğretim yöntemi olarak kullanarak, çocukların öğrenme motivasyonlarını arttırıyor.

Akademik danışmanlarımız ve eğitim kadromuzun uzun süreli çalışmalar sonucunda oluşturduğu “Kişilik Geliştirme Programı” ‘nı okul öncesi dönemde uyguluyor, öğrencilerimizin kişilik özelliklerini güçlendirmeyi amaçlıyoruz. Yetenekleri açığa çıkarmayı ve güçlendirmeyi görevimiz sayıyor, akademik danışmanlarımız ve branş öğretmenlerimizle geliştirdiğimiz “Yetenek Geliştirme Programı”nı,  anaokulundan itibaren uyguluyoruz. Tüm uygulamalarda veriye dayalı ölçümlemeleri esas alıyor, yapılan değerlendirme - raporlama sonuçlarını, düzenli olarak gözlemliyor ve sizlerle paylaşıyoruz.

Çocuklarımıza akademik ve sportif yaşamı birlikte sunuyor, bedensel farkındalıkları arttırmayı ve yaşam boyu spor alışkanlığı kazandırmayı hedefliyoruz.

Okul öncesinde yabancı dil eğitimine çok önem veriyor;  yabancı öğretmenlerle gerçekleşen yoğun programlar ve zenginleştirilmiş öğrenme ortamları sunarak farklı lisanda kendini ifade edebilen bireyler yetiştirmeyi amaçlıyoruz.

Bilimsel – evrensel bir bakış açısıyla geleneksel değerleri unutmadan sorgulayan, araştıran, özgüvenli, çevresine duyarlı; hayatın içinde başarılı ve mutlu bireyler yetiştirmeyi esas alıyoruz.

Çocuğunuza, birlikte değer katacak olmanın heyecanını yaşıyor, Esenşehir Anaokulunda sizlerle buluşmayı diliyoruz.