Yıl Sonu Sergisi

Her yıl gerçekleştirmiş olduğumuz yıl sonu sergimizin Anneler Günü olması nedeni ile de bizler için ayrı bir önemi ve heyecanı vardır. Bu yıl da 13 Mayıs Cumartesi günü yapmış olduğumuz sergimizi yine annelerimize ithaf ettik. “Anneler Günü Yıl Sonu Sergisi”nde 2-3 yaş grubu dâhil tüm yaş grubu öğrencilerimiz sergide yer alan çalışmalarını aileleri ile birlikte gezerek onlara anlattılar. 3-4,4-5 ve 5-6 yaş grubu öğrencilerimiz anneleri için hazırlamış oldukları tuvalleri, Anneler Günü kartlarını büyük bir mutlulukla onlara hediye ettiler. Anneler Günü Yıl Sonu Sergisinde, her öğrencimizin bireysel çalışmaları 3 boyutlu grup çalışması ve proje çalışmaları yer almıştır. Ailelerimiz, sergimizi gezerken her yaş grubu için bir sonraki yaşın etkinliklerini de incelediler; önümüzdeki yıl için şimdiden merak ve heyecan duymaya başladılar.