Yaza Merhaba Pikniği

Anaokulu öğrencilerimiz, yaz aylarına kocaman ve neşeli bir “merhaba” diyerek geleneksel yıl sonu pikniklerini yaptılar. Okul ortamından uzaklaşarak Polonezköy “Gönül Köşkü” tesislerinde gerçekleştirilen pikniğimizde öğrencilerimiz, öğretmenleri ve arkadaşlarıyla beraber “Çuval Yarışı, İp Atlama, Körebe, Yakalamaca, Halat Çekme, Salıncakta Sallanma” gibi birçok oyunu neşeyle oynadılar.

Ailelerimizin piknik sepetlerine hazırladıkları enfes yiyecekleri arkadaşlarıyla paylaşıp gün boyunca oyun oynadılar, bir şeyler atıştırdılar ve doğanın tadını çıkardılar. Pikniğimizde gerçekleştirilen mangal partisi de öğrencilerimiz için ayrıca bir lezzet oldu. 4-5 ve 5-6 yaş grubu öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen pikniğimizde yaş grupları ve sınıflar da birbirleriyle doğal ve serbest bir alanda olup birlikte oyun oynayabildiler ve paylaşımlarla zengin, rengârenk bir gün yaşamış oldular.

Küçük yaş grubu öğrencilerimiz de bütün yılın yorgunluğunu okullarımızın bahçelerinde gerçekleştirilen “Yıl Sonu Pikniği” ile attılar. Piknik sepetlerindeki yiyecekleri keyifle ve afiyetle yediler, bahçelerinde eğlenceli oyunlar oynayarak  mutlu bir gün yaşadılar.