Anabilim Anaokullarında Öğrenmek Keyifli Bir Serüven

Anabilim Anaokulları çocukların ihtiyaçlarını gözeten farklılaştırılmış ve zenginleştirilmiş eğitim anlayışı ile çocuğunuzun kapasitesi, gelişim hızı ve öğrenme özelliklerine uygun, kendine özgü eğitim programları sunuyor.

Çağdaş öğretim yöntemlerini merkezine alan Anabilim Anaokullarında, oyun ve drama en temel öğretim yöntemi olarak kullanılarak, çocukların öğrenme motivasyonları arttırılıyor.

Çocukların zekasının %75’i okul öncesi dönemde gelişir. Bu hassas dönem, çocuğun eğitiminde yapılacak her çalışmanın, akıl ve bilimin süzgecinden geçerek yapılandırılmasını gerektirir. Bu gerçekten hareketle, sorumluluğun bilincinde olan Anabilim Anaokulları, çocuğun gelişimini ‘eğitim bilimi’nin gerçeklerine uygun olarak düzenlediği çalışmalarla desteklemektedir. Anaokulundan itibaren öğrencilerin kişilik özelliklerini güçlendirmek amacıyla “Kişilik Geliştirme Çalışmaları”, yetenekleri açığa çıkarmak ve güçlendirmek amacıyla “Yetenek Geliştirme Çalışmaları” uygulanmakta, yabancı dil eğitimi kapsamında yabancı öğretmenlerle gerçekleşen yoğun programlar ve zenginleştirilmiş öğrenme ortamları sunulmaktadır. Temelinde, aktif öğrenme, yaşayarak öğrenme ve oyunla öğrenme yaklaşımlarını esas alan eğitim çalışmaları, akademik danışmanlar - alanında uzman kişilerle sürekli takip edilmekte ve geliştirilmektedir. Yaparak - yaşayarak öğrenme ve çoklu zeka teorisi esasına dayalı akademik program ile sportif yaşamı birlikte sunan Anabilim, öğrencilerinin bedensel farkındalıklarını arttırmayı ve öğrencilerine yaşam boyu spor alışkanlığı kazandırmayı hedeflemektedir.

Çok yönlü eğitimin adresi Anabilim Eğitim Kurumları, deneyimli eğitim kadrosuyla akademik yönü güçlü, sosyal ve sanatsal alanlarda başarılı ve native speaker öğretmenlerle yabancı dil farkındalığı yaşayan nesiller yetiştirmektedir.

Anaokullarımızda öğrencileri neler bekliyor?

• Zengin branş dersleri

• Çoklu zekaya dayalı erken yaşta ilgi ve yönelim belirleme

• Yetenek Geliştirme Çalışmaları

• Kişilik Geliştirme Çalışmaları